Jurslaskolan är en F-6-skola som ligger cirka en mil norr om Norrköping. Vår skola har en hälsoprofil vilket bland annat innebär att vi har en stark koppling till naturen.

fredag 8 juni 2018

Åk 3 Vecka 23

Hej!
Då är det bara tre skoldagar kvar innan skolavslutningen och tillsammans med oss pedagoger. Oj vad tiden gått fort och vad mycket vi lärt oss och vad roligt vi haft! I början av nästa vecka får eleverna ta med material hem så skicka med dem en extra påse eller en extra stor väska att packa ner sina saker i.

Denna vecka har Delfinerna skrivit argumenterande texter i svenskan och so:n som ska skickas till programmet Sveriges yngsta mästerkock. Det har varit jätteroligt och vilka viktiga tankar och synpunkter eleverna har kring detta. Fråga gärna hemma vad det handlar om (ledtråd: lek och slösa inte med mat).

Vi håller på att avsluta många arbetsområden och det är flera utvärderingar kring arbetet på skolan som görs just nu, för att vi ska veta hur vi ska arbeta vidare nästa läsår bland annat med skolans gemensamma aktiviteter.


Vi hoppas att så många av er som möjligt kommer på Jurslaskolans 50-årsjubileum på tisdag 12/6 kl. 17-19. Ta med nära, kära, vänner och bekanta. Välkomna!
Vecka 24
måndag: ta med påse till material att ta hem
tisdag: inget ombyte till idrotten, Jurslaskolans 50-årsjubileum kl. 17-19
onsdag:
torsdag: avslutning kl. 9.00, samling 8.40 på skolgården (fritidshemmet öppet som vanligt). Vi samlas i respektive klassrum och önskar varandra glad sommar efter avslutningen. (Skolskjutsar går hem 10.15.) Välkomna även hit!
fredag: sommarlov:)

Höstterminen börjar måndagen den 20/8 kl. 8.15. Njut av sommarlov och stort tack för de här åren!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar