Jurslaskolan är en F-6-skola som ligger cirka en mil norr om Norrköping. Vår skola har en hälsoprofil vilket bland annat innebär att vi har en stark koppling till naturen.

fredag 25 maj 2018

Vecka 21 årskurs 2


 Vecka 21

Hej! Idag är det alla svampar som bloggar.
I måndags så tillverkade vi grodor med grodans alla stadier. Det var mycket att klippa och klistarde, men resultatet blev toppen. I tisdags började vi med att skriva sagor. Vi började fundera och fylla i ett hinderschema som används som en tankekarta. Det var även musik på eftermiddagen, då fick vi testa på att sjunga i en mikrofon.
I tisdags så gick brandlarmet igång och vi alla gick ut till kullen för en uppsamling. Ingen visste att det var en övning förutom de personer som startade larmet. Vi visste vad vi skulle göra efter alla tidigare brandövningar. 

I onsdags så körde vi svampar brännboll på idrotten. Det gick bra och nu är vi laddade för föräldrakvällen på måndag :) Vi har också passat på att ha utomhuslektioner nu när vi har så fint väder.  På den här lektionen skrev vi komplimanger till någon i klassen. Vi fick dra en lapp med någons namn och sedan fick vi ta ett papper med fyra paket på. På varje paket skulle vi skriva 4 olika positiva egenskaper om personen. I slutet delade vi ut ordpresenterna.


I onsdags var det kottarnas tur att laga mat och titta på yngel. Här kommer lite bilder från deras dag:Så nu vet ni alltså lite vad vi har gjort under veckan, läs gärna bloggen tillsammans hemma.


Trevlig helg önskar vi er alla!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar