Jurslaskolan är en F-6-skola som ligger cirka en mil norr om Norrköping. Vår skola har en hälsoprofil vilket bland annat innebär att vi har en stark koppling till naturen.

fredag 11 maj 2018

F-1 frita vecka 19

Hej alla där hemma!

Den här veckan på fritids blev extra kort med Kristi himmelfärd på torsdagen då fritids var stängt men vi har hunnit med en hel del ändå.

På tisdagen firade vi fritidshemmets dag med att årskurs 3 anordnade stationer med varierande uppdrag för alla från F-3. Eleverna delade in sig i grupper mellan årskurserna och höll igång i sommarvärmen på nedre gården. Det blev också hamburgare och festis till alla.

På onsdagen hade vi leklotteri. Eleverna har vid det här laget blivit vana vid rutinerna kring lotteriet och det fungerar väldigt bra.

Här ska det bli fotbad i vårt leklotteri-spa

Gurkor till ögonen och väldoftande tvål

Vi har sex olika aktiviteter vid leklotteriet som eleverna drar lott om. Den aktivitet man får ska man hålla fast vid i minst 20 minuter, därefter får man välja något annat om man vill.

I ateljén skapade vi skulpturer av pasta och piprensare.Klämdagen denna vecka var vi en liten grupp elever. Vi hade inte mindre trevligt för det utan har lekt mycket ute på gården där vi även grillade korv och åt melon till mellanmålet.Återbruk. En trasig gammal boll blev till en väska. med hjälp av snöre och lite bling bling.


Trevlig helg!
Hälsningar oss på F-1 fritids

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar