Jurslaskolan är en F-6-skola som ligger cirka en mil norr om Norrköping. Vår skola har en hälsoprofil vilket bland annat innebär att vi har en stark koppling till naturen.

fredag 25 maj 2018

Åk 3 vecka 21

Hej där hemma!
Vilken underbar vecka vi har haft med bla matlagning vid Skogstorp och Lillsjön (Tacos stod på menyn), studerat grodyngel, tränat till musikalen, uppträtt med musikalen och fått reda på hur det gått på Nationella proven. Tack till er alla som kom och tittade på vår musikal:)!Vi har också arbetat färdigt med våra bilbyggen i tekniken, haft friidrott med längdhopp, 60 meter och kulstötning samt högläsning och en hel del annat! Veckorna springer iväg, men vi jobbar på tre veckor till innan vi tar sommarlov!

Idag (fredag 25/5) har vi skickat hem ett sommarbrev från rektor. I det står bl a hur åk 4 kommer att se ut med personal.

Kom och fira Jurslaskolan 50 år med oss den 12 juni kl.17-19! Mer information kommer.
Skolavslutningen är kl 9.00 den 14/6 och alla som vill är välkomna att titta på oss då!


Vecka 22
må: ny läs- och skrivläxa samt matematikläxa lämnas ut (sista läxorna för läsåret)
ti: idrott ute
on: hushoppardag och fotografering till skolkatalogen - eleverna träffar de pedagoger som ska ha dem i åk 4. OBS! Fotolappen måste vara ifylld och inlämnad till skolan om att ert barn får vara med i skolkatalogen, för att de ska få vara med på fotot.
to: idrott ute
fr: redovisa och lämna in läs- och skrivläxanInga kommentarer:

Skicka en kommentar