Jurslaskolan är en F-6-skola som ligger cirka en mil norr om Norrköping. Vår skola har en hälsoprofil vilket bland annat innebär att vi har en stark koppling till naturen.

fredag 9 mars 2018

Vecka 10 åk 1

Hej!
Den här veckan när vi haft NO har vi jobbat med bondgården. Grupp 1 jobbade med fåret och grupp 2 med kon. Vi pratade om djuret och fick sedan fylla i ett papper.

I tisdags gick vi till snigelskogen/lilla skogen och hade fri lek.

I torsdags röstade både grupp 1 och grupp 2 på låtarna som kommit till final i melodifestivalen. I båda grupperna vann shuffla med Samir och Viktor stort. I grupp 1 fick låten 36 röster och i grupp 2 46 röster. Alla fick tre lappar var att rösta med. Om man ville kunde man lägga alla röster på en person eller två röster på en och sen en annan eller alla tre på olika.

På idrotten hade vi stationer med olika redskap. Vi fick hoppa på satsbräda över plint, göra kullerbyttor på matta, gå balansgång på bommen och så fick vi använda ringarna. Det var kul!

På musiken har vi börjat med att testa på att spela olika instrument. Vi får testa att spela gitarr, keyboard och trummor.

Vi som varit med och bloggat den här veckan är Leon, Ville A, Hilda och Karin :) 
Trevlig helg!


Röstningen i grupp 1
Röstningen i grupp 2

Två bilder från musiken.Inga kommentarer:

Skicka en kommentar