Jurslaskolan är en F-6-skola som ligger cirka en mil norr om Norrköping. Vår skola har en hälsoprofil vilket bland annat innebär att vi har en stark koppling till naturen.

torsdag 15 mars 2018

Påsklov Gråttan


Påsklov
Vi på Gråttan hade ett underbart Sportlov med mycket goda kommentarer om våra aktiviteter. Vi kommer detta lov försöka utmana förra lovets vinnare om Gråttans Titelmästare! Under påsklovet har vi öppet för Gråttanbarnen mellan klockan 8:30-16:00 Tisdag 3/4 till Fredag 6/4. För att få vara deltagande måste man anmäla sig senast 21/3 till elias.frojd@norrkoping.se. Detta för att vi ska ha personal och mat till den mängd anmälda. Vi kommer spendera mycket tid tillsammans med klass 3 för att stärka relationerna tills nästa läsår. Kostnad för mat och mellis dras likt vanlig ordning genom elevernas insatta Gråttanpengar. Vi kommer dagligen vara ute en stund efter lunch då vi tycker sol, frisk luft och fysisk aktivitet är gott för hälsa. Kläder efter väder rekommenderas då!

Tisdag 3/4
Pingisturnering klockan 10:00. Vi utmanar anmälda 2:or och 3:or, kan vi behålla segern inom Gråttanbarnen? Spelschema skrivs på de som är anmälda. Eftermiddagen avslappnad tillsammans med klass 3. 

Onsdag 4/4
Mariokartturnering klockan 10:00. Gråttanbarn, 2:or och 3:or som anmält sig kommer och slåss om titeln! Eftermiddagen spenderas tillsammans med 2-3 fritidshemmet.

Torsdag 5/4
Vidare samarbete med klass 3. Vi spelar spel och skapande arbete i olika former, påskpyssel.

Fredag 6/4
Biofilm och chill i Gråttan under förmiddagen. Eftermiddagen spenderas tillsammans med klass 3 på Gråttan. Viss uteaktivitet och påskpyssel.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar