Jurslaskolan är en F-6-skola som ligger cirka en mil norr om Norrköping. Vår skola har en hälsoprofil vilket bland annat innebär att vi har en stark koppling till naturen.

onsdag 17 januari 2018

Simning för åk-6 den 25/1

Simning 25/1

Torsdagen den 25:e januari är det dags för årskurs 6 att åka till Centralbadet. Syftet med denna dag är att träna på kunskapskraven i idrott och hälsa som handlar om simning, badvett och säkerhet vid vatten vintertid och hantering av nödsituationer vid vatten med olika hjälpredskap.

Bussen går från Jurslaskolan redan 08:19 så eleverna bör vara vid bageriet senast 08:15 och helst lite tidigare. Detta innebär att elevernas dag börjar lite tidigare än vanligt. Hem till Jursla så tar vi bussen som går 13:36 och vi tänker att det är okej att eleverna slutar sin dag när vi kommer tillbaka (ca: 14:00) så att tiden går hyfsat jämnt ut. Möjlighet finns dock givetvis att vara kvar på skolan och jobba, om man t.ex. ska vara på Gråttan på eftermiddagen.

De elever som bor inne i Norrköping får denna dag alternativet att möta oss vid Centralbadet, alternativt resecentrum, men som vanligt krävs då att vårdnadshavare kontaktat någon av oss, Anton eller Angelika, och avtalat detta. De eleverna kan då ansluta klockan 09:00 utanför ingången vid Centralbadet. På eftermiddagen kan de eleverna sluta sin dag i Norrköping istället för att åka med när vi andra tar bussen tillbaka till Jurslaskolan. Vi lämnar badhuset några minuter över kl 13.

Vi har beställt mat så eleverna behöver endast ha med sig något att äta på- och med, badkläder, handduk, ett hänglås till skåpen och gärna även en vattenflaska och en frukt.

Bassängen är bokad mellan 09:30-11:00. Då jobbar vi hårt så äter vi lunch i Oasen efteråt och sedan är det fri lek där innan det är dags att åka hemåt.

Vi ser fram emot en trevlig och lärofylld dag!

Väl mött

Anton och Angelika  

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar