Jurslaskolan är en F-6-skola som ligger cirka en mil norr om Norrköping. Vår skola har en hälsoprofil vilket bland annat innebär att vi har en stark koppling till naturen.

onsdag 31 januari 2018

Fara i trafiken

Hej! 

Förra veckan pratade vi om hur viktigt det är att gå över vägen vid övergångsställena som finns utanför skolan, dels vid Villan och dels vid trafikljuset. Sedan dess har det trots allt fortsatt hända att flera elever springer huller om buller över gatan, mellan bussar och bilar. Det är just nu bara en tidsfråga innan det händer en olycka! Det finns personal från skolan ute på eftermiddagen strax runt 14.30 som hjälper barnen som åker buss. De räcker dock inte till att hinna inte med att hålla koll på alla barn som ska över vägen för att gå hem från skolan. Vår uppmaning till er är att vara extra noga med att gå över gatan vid övergångsställena och föregå med gott exempel så hjälps vi åt att undvika att det händer något otäckt. 


Detta är extra viktigt för er i mellanstadiet, för ni är störst och kommer ni vara tydliga med vilka regler som gäller så hoppas vi att de andra eleverna kommer hänga på er.

Ta det försiktigt i trafiken!

Mvh

Arbetslaget i 4-6

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar