Jurslaskolan är en F-6-skola som ligger cirka en mil norr om Norrköping. Vår skola har en hälsoprofil vilket bland annat innebär att vi har en stark koppling till naturen.

fredag 1 december 2017

Elever i årskurs 3 bloggar vecka 48

Hej!
Den 30/11-2017 Hade vi vinter samling i jumpa hallen. Det var åk2 och 3. Först sjöng vi vintern är här och sen kära vinter sen
Teater med 2 och 3 sen sjöng vi tänd ett ljus med åk2. Vi lärde oss sjunga mycket mera hos våran musik lärare. Sen hade alla fröknar i åk2 och 3 en song till oss. Den songen var jätte bra! Vi tyckte vinter samlingen var jätte rolig. Alla barnen klappade händerna åt fröknarna när dem hade sjungt för oss.

Bloggare Wiktoria och Leo


VINTERSAMLINGEN

30 november hade vi i åk 3 tillsammans med åk 2 vintersamling.Vi var i vår nybyggda gympasal och några i åk 3 spelade upp Lasse och Maja, detektivbyrån, Tågmysteriet. Vi sjöng också Kära vinter, Vintern är här och alla sjöng sången Tänd ett ljus tillsammans. Sedan sjöng pedagogerna för oss Hejsan, Mössens julafton med utbytt text. Vi fick en mysig stund och en fin upplevelse.Vi lärde oss nya sångtexter.


 
                                    Hälsningar Rebecca, Isabelle och Alex


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar