Jurslaskolan är en F-6-skola som ligger cirka en mil norr om Norrköping. Vår skola har en hälsoprofil vilket bland annat innebär att vi har en stark koppling till naturen.

lördag 16 december 2017

Åk 3 vecka 50

Hej!
Denna vecka har sprungit förbi och eleverna arbetar på ända in i det sista. Det var härligt med lite snö och det blev mycket bygglek med snön och pulkaåkning på Kullen, på rasterna, innan den försvann.

Vi har arbetat vidare med jägar- och samlarstenåldern i so:n. Nästa vecka kommer vi fokusera på bondestenåldern.

I svenskan har vi arbetat på med många olika saker och fått en hel del av det vi påbörjat att bli klart, men vi tränar som vanligt på att läsa, tala och skriva.

På idrotten har det varit dans på schemat några veckor och det är så underbart kul att se alla gå in för att lära sig koregografin och att kunna röra sig i takt till musiken. Lektionerna flördar av positiv energi.

I onsdags bjöd åk 6 på ett vackert och stämningsfullt Luciatåg. Det var väldigt mysigt att få titta och lyssna. Det märks att eleverna nu går i åk 3 för de har inga problem att sitta still och lyssna en stund och visar sin uppskattning med varma applåder.
Vecka 51
må: ingen ny läxa
ti: idrott inne
on: Åk 3 anordnar tomtelunken . Ta med tomteluva om man har.
to: idrott inne
fr: Skolavslutning i klassrummet, endast för eleverna. Skolan slutar kl. 10.00.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar